0745 009 7971
Home / Un masaj erotic in Bucuresti este un dans foarte senzual, lent și seducător al vârfurilor degetelor

Un masaj erotic in Bucuresti este un dans foarte senzual, lent și seducător al vârfurilor degetelor

Posted on Jul 26, 2022

Combinația dintre loviturile corecte, presiunea corectă, ritmul și intenția poate induce stări asemănătoare transei. Un masaj erotic in Bucuresti este un dans foarte senzual, lent și seducător al vârfurilor degetelor.

Cu o calitate înaltă a masajului împreună cu cel mai bun masaj erotic profesional pe care Bucuresti îl are de oferit, cu siguranță vă veți satisface nevoile și așteptările.

Masajul înseamnă să fii ancorat emoțional și fizic în acel moment, să observi reacțiile partenerului tău, să comunici, să afli ce vă place unul la celălalt în contact intim. Modul în care atingi partenerul contează mult mai mult decât tehnica în sine. Pentru un confort maxim și rezultate eficiente, roagă-ți partenerul să se întindă pe cearșafuri de bumbac antiderapante și să așeze perne confortabile în jurul gâtului, genunchilor și gleznelor. Presat de timp? În loc să faci leneș sau în grabă un masaj pe tot corpul, alege să te concentrezi doar pe o anumită zonă a corpului (spate, picioare) sau, mai simplu, întreabă-l unde și-ar dori să fie. Masajul erotic Bucuresti nu inseamna perfectiune, asa ca nu sta pe ganduri atat de mult. Încearcă să trăiești momentul. masat. Prin urmare, pasul 1 în secretele masajului este de a oferi un spațiu confortabil pentru dezvoltare. scartaie. Nu ai vrea să te scufunzi într-un pat de apă în mișcare tot timpul, nu-i așa? Pe lângă faptul că vă înmoaie mâinile și le încălzește, uleiul de masaj reduce frecarea și ușurează alunecarea mâinilor pe suprafața corpului. „Uleiurile parfumate pot avea chiar și efect afrodisiac, dar ține la distanță aromele de patchouli destul de enervante”, ne sfătuiește Steve Capellini, maseur profesionist și autor al cărții „Masaj pentru începători”. Poți opta și pentru uleiul de iasomie, pe care îl poți încălzi puțin în avans ținând sticla într-un vas cu apă fierbinte. O muzică în devenire și totul este Zen, perfectă pentru pasul 4. Pentru un masaj perfect trebuie să înveți cele 4 mișcări de bază și anume: Compresiune - o mișcare ușoară constând în rotirea palmelor, poziționate una deasupra celeilalte, pe zona dureroasă.
Lovitură ușoară – presupune mișcări lungi și blânde pe zone mari (spate, coapse), dar și pe zone mai mici (gât sau degete de la picioare). Trebuie doar să ții degetele mari aproape și palmele paralele cu zona de masaj.
Frământarea – constă în strângerea zonei în care lucrăm, menținând contactul permanent cu pielea. Acoperă și corpul partenerului cu cearșafuri, pentru a evita senzația de frig, dar lasă zonele de masat descoperite. Un loc perfect pentru masajul ideal este patul conjugal, neaparat unul confortabil, incapator si sa nu... Prinde-ți părul în coadă și îmbracă-te sexy, dar lejer, astfel încât să vă simțiți bine amândoi și să nu vă distragă atenția de firimituri. Este recomandat pentru zonele in care sunt localizate grupuri mari de muschi, precum bicepsi, fese si coapse.
Frecarea - se face fără ulei și are scopul de a relaxa mușchii strânși din zona umerilor, tălpilor sau mâinilor.
Ultimul pas: uita tot ce ti-am spus pana acum, concentreaza-te pe ceea ce simti!

De asemenea, crește circulația, ceea ce ajută la reducerea probabilității de a dezvolta vene varicoase. Acest lucru nu este neapărat legat de erotism, dar merită menționat. Persoanele cu acest tip de masaj sunt mai receptive la atingere și experimentează mai puțină durere.

Beneficiile mentale ale serviciilor noastre de masaj senzual nu sunt mai puțin vitale decât cele fizice. Serviciile noastre de masaj din Bucuresti sunt concepute pentru a vă calma corpul obosit, a vă stimula simțurile și a vă revitaliza mintea. Specialiștii noștri remarcabili în masaj senzual vă pot oferi un masaj erotic Bucuresti pentru întregul corp, care vă va lăsa împrospătat, întinerit și împrospătat. O astfel de experiență nu numai că te va face să te simți relaxat fizic, dar te va ajuta și să te simți întinerită și revigorată.

De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și tenul tău va beneficia și de el. Masajul erotic Bucuresti se poate lăuda cu efecte multiple asupra corpului și minții. Masajul erotic Bucuresti poate ameliora stresul din cap. Poate ajuta la eliminarea durerilor de spate și a încordării umerilor.

Masajul nostru erotic din Bucuresti vă va ajuta să vă relaxați și să vă revitalizați corpul și mintea, rezultând o persoană mai relaxată și mai fericită. Relaxare pură.

Dacă partenerul tău este alergic la anumite substanțe, cel mai bine este să folosești loțiuni pentru pielea sensibilă și pe bază de apă. Sunt binevenite și lumânările sau betisoarele parfumate, atâta timp cât nu împiedică aerul din cameră. Pentru un efect garantat, încearcă o cadă plină cu apă și puțin spumante, sau pur și simplu pe podea sau pe pat. Lotiunile aromatice pot fi senzuale din exterior, dar aveti grija ca parfumul sa fie unul discret, care ii va placea partenerului. O cameră mai bine oxigenată ajută chiar mai mult decât aceste artificii. Alegeți o muzică ambientală drăguță, care vă va calma. Deconectați telefonul fix și opriți telefonul, astfel încât nimeni să nu vă deranjeze. Jazz-ul ar fi o opțiune ideală.

Expertii Bucuresteni in masaj erotic considera ca, dincolo de actul sexual, atingerea joaca si ea un rol important, aducand multe beneficii. Beneficiile unui masaj erotic Bucuresti sunt atât fizice, cât și mentale sau spirituale. Pielea noastră conține milioane de terminații nervoase, care abia așteaptă să fie stimulate în cel mai senzual mod. Masajul erotic este o experiență tantrică, prin care poți aduce iubitul de relaxare totală, la plăcerea sublimă, doar puterea de a atinge Bucuresti. Și în acest sens sunt pregătit un ghid de masaj erotic Bucuresti, care include sfaturi practice și tehnici de atingere incitant. Practic, suntem programați să simțim plăcere atunci când suntem atinși, pentru că peste tot pielea noastră este bogată în terminații nervoase. Ceea ce trebuie să știți că sexul nu este inclus în masajul erotic profesional Bucuresti. Se poate ajunge în zona intimă, precum și în celelalte zone erogene ale partenerului, dar sexul oral și sexul normal nu fac parte din meniu.

Este interzis să vă grăbiți, să smuciți, ceea ce l-ar putea surprinde pe partener sau chiar îl poate irita. Când mâinile părăsesc pielea, mișcarea trebuie făcută încet, în stil „alunecare”. Încercați să păstrați un ritm constant de mișcări. Este esențial ca ambele mâini să exercite o presiune aproximativ egală pe tot parcursul masajului, pentru a nu crea senzația de neregularitate. Atingerea senzuală poate stimula și deschide calea pentru noi experiențe. Alternați mișcările de masaj cu o apropiere apropiată a mâinilor de zonele erogene, fără a trece la fapte. Puteți începe cu masajul umerilor și gâtului pentru relaxare, într-un masaj obișnuit. Astfel, partenerul se va obișnui cu atingerea. Ascultă-ți partenerul dacă spune că preferă o atingere mai puternică sau mai slabă. Folosește-ți instinctul și, când lucrurile au evoluat, ghidează-te prin răspunsul partenerului tău la mișcările pe care le faci. Se poate folosi și „recuzită”: o eșarfă moale sau o pană poate „aluneca” pe pielea partenerului din când în când sau se poate încreți ușor. Înainte de a putea experimenta senzații erotice subtile, ambii parteneri trebuie să se simtă conectați și în siguranță, atât fizic, cât și emoțional. Mișcarea continuă este cheia unui masaj reușit, dar și grija cu care se ajunge la partener. Din când în când, schimbați tipul de mișcări, pentru a evita situația jenantă în care partenerul este atât de relaxat încât a adormit. Fiecare miscare trebuie facuta lunga si delicata, astfel incat sa se simta intens in piele. Începeți cu coloana vertebrală și coborâți până la baza spatelui.

Ideal ar fi sa alegi un ulei esential cu efect afrodisiac (click si descoperi x uleiuri esentiale cu efect adrodisiac), astfel incat atingerea ta sa provoace o placere si mai mare. Mișcă-ți tot corpul, nu doar mâinile. Masează-le ușor și continuă să-i masezi brațele și umerii.
De la umeri, continuați masarea omoplaților și a spatelui, până ajungeți la spate. Când poți atinge iubitul, la greutatea corpului pe brațe și pe mâini. Această tehnică vă permite să aplicați mai multă presiune cu vârful degetelor sau cu puntea palmei. Amințiți-vă, nu luați mâna iubitului atunci când schimbați poziția sau turnați ulei de masaj pe corpul iubitului. În timp ce iubitul tău stă pe burtă, cu brațele în jurul corpului, așează-te deasupra lui și începe masajul din palmele iubitului tău. Vei continua masajul de-a lungul picioarelor, dar fara a atinge zona intima.
Vei continua cu miscari circulare pe abdomen si piept, dupa care il vei rasfata cu un masaj facial de relaxare.
Abia acum, când iubitul tău este complet relaxat, poți surprinde cu atingeri în timp. Nici măcar nu-ți ignora degetele de la picioare!
După acest tratament regal, este timpul ca iubitul tău să se întoarcă. Folosește mișcări circulare care încep în centru și iradiază spre exterior.
Următorul pas este masarea feselor. Mulți oameni ignoră acest lucru atunci când efectuează un masaj - mai întâi trebuie să-ți masezi mâinile cu ulei, apoi turnați câteva picturi pe corpul partenerului. În acest fel fiecare atingere este bine lubrifiată și provoacă numai plăcere. Daca pana acum scopul era sa-ti relaxezi iubitul, acum scopul este sa-i provoci erectia si sa-l exciti din ce in ce mai intens. Odată ce ați ajuns la punctul culminant, schimbați scopul masajului. Un alt sfat ar fi sa pui sticla cu ulei in apa fierbinte, daca observi ca uleiul de masaj este foarte rece. Cearșafurile de mătase, fundalul de sunet ambiental și lumânările cu arome afrodisiace (cum ar fi lavanda) sunt câteva lucruri care nu ar trebui să lipsească câteva lucruri din cuibul tău nebun. Mai degrabă, masează mușchii și pielea din jur. In plus, trebuie sa stii ca camera in care are loc masajul trebuie sa aiba sau temperatura mai mare de 22 de grade Celsius. De asemenea, partea posterioară a partenerului trebuie să mănânce cu mișcări circulare, deschis de la noada (partea terminală a coloanei vertebrale), spre exterior. In acest fel se asigura un schimb de energie sexuala intre cei doi. Abia atunci când vezi că corpul iubitului tău este complet relaxat, poți să mănânci penisul, nu sfătuiesc experții de la salonul Bucurestean https://masaj-erotic.attractionclub.ro/ Masajul erotic Bucuresti înseamnă contact permanent, iar maseuza ține o mână pe client pe tot fizicul masajului. Dacă v-am spus deja care este regulat de aur a maselor, aflați că cea argintie se presupune că respectă simetria corpului în masaj. Dacă masezi un braț, îl vei pe celălalt în același mod. Specialistii sustin ca atat maseuza cat si clienta trebuie sa fie complet dezbracate in timpul masajului. Maseuza va atinge întregul corp al clientului ei, din cap până în picioare, dar va evita să-i atingă zona intimă. lucru asigură schimbul neîntrerupt de energie erotică între cei doi, precum și căldură acest corpului. Masajul ar trebui să înceapă cu o serie de tehnici de relaxare. Maseuzele procedează de obicei prin masarea penisului până când bărbatul este pe cale de orgasm, apoi iau sau scurtă pauză și reia stimulează. Nu pune presiune direct pe coloana vertebrală. Mișcările de jos în sus de-a lungul feselor sunt, de asemenea, binevenite.
După aceea, vei continua cu masajul coapselor, picioarelor și tălpilor. Astfel, nu obosești atât de repede. Pentru a vă asigura că lucrurile merg natural, ar trebui să văd un plan de masaj prestabilit, astfel încât să nu rămână blocat în proces. Regula de bronz ar fi că „ceea ce face mâna dreaptă trebuie să facă și mâna stângă”, de exemplu, când se masează spatele partenerului.

Atingerea sa senzuală ajută la reducerea stresului și la detensionarea corpului. Cu alte cuvinte, confortul fizic și psihic poate fi atins prin masajul erotic Bucuresti.

Nu este necesar să aveți o întâlnire cu un bărbat sau o femeie însoțitoare, vă puteți bucura de această practică după cum doriți. Masajul erotic Bucuresti poate fi practicat cu un soț, un iubit sau cineva cu care doriți să flirteze.

Read more: https://masaj-erotic.attractionclub.ro/